Martijn Zuurveen zenderdirecteur 100% NL
02-09-2019 12:36:56 | Door: | hits: 2486 | Tags:

Martijn Zuurveen is benoemd tot zenderdirecteur van 100% NL, onderdeel van RadioCorp. Hij is in deze rol verantwoordelijk voor het radiostation 100% NL, de dagelijkse aansturing van het programmateam en is tevens onderdeel van het managementteam van RadioCorp. Met het in dienst treden neemt hij de rol van Ronald Sebök over, die enige tijd geleden heeft aangegeven op zoek te willen gaan naar een andere uitdaging.

Martijn Zuurveen deed ervaring op in alle facetten van het radiovak. Zo werkte hij als dj, producer, sidekick, coach, regisseur en eindredacteur. Deze rollen vervulde hij bij diverse Nederlandse radiostations en werkte samen met onder andere Jeroen van Inkel, Ruud de Wild, Gijs Staverman en Claudia de Breij.

Martijn Zuurveen: "Het gaat goed met 100% NL, de luistercijfers stijgen en we zijn inmiddels het meest vrouwelijke radiostation van Nederland. Ik ben enthousiast dat ik het vertrouwen krijg om verder te bouwen aan 100% NL als radiostation maar ook als merk. Samen met het magazine, 100% NL TV en onze onlinekanalen bereiken we een miljoenenpubliek. Ik ga er vol voor om nieuwe Nederlandse muziek van topartiesten als Davina Michelle, Nielson en Suzan & Freek bij een nog groter publiek onder de aandacht te brengen en 100% NL naar een volgend niveau te brengen. We hebben een prachtig team en gaan nog mooie stappen zetten."

Ronald Sebök: “Ik heb de afgelopen 9 jaar een bijdrage geleverd aan het volwassen worden van het merk 100% NL. Ik kijk met plezier terug op de behaalde successen en de samenwerking met het team. Nu is het tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière."

www.100p.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie