Mattie Valk en Marieke Elsinga verlengen contract bij Qmusic
19-08-2020 12:17:00 | Door: David de Jong | hits: 2337 | Tags:

Mattie Valk en Marieke Elsinga hebben hun contract met Qmusic met drie jaar verlengd. Hun ochtendshow blijft bovendien definitief tot 10:00 uur te horen. Bij de start van de coronacrisis verlengde Qmusic de ochtendshow met één uur om beter aan te sluiten bij het ritme van de dag.

Dave Minneboo, programmadirecteur: "Met Mattie Valk en Marieke Elsinga hebben we een supersterk duo in de ochtend. De chemie tussen de twee en de rest van het team spat ervan af. Luisteraars weten de ochtendshow ook te waarderen, want er worden keer op keer records gevestigd. We zijn dan ook heel trots dat ze de komende jaren elke werkdag te horen blijven op Qmusic."

Mattie Valk, dj bij Qmusic: "Met Marieke Elsinga kan ik lezen en schrijven. Omdat we twee totaal verschillende personen zijn die wel op een zelfde manier in het leven staan, ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk. En daarom plakken we ook met veel plezier nog een uur aan de ochtendshow vast."

Marieke Elsinga, dj bij Qmusic: "Ik zeg vaak dat ik 's ochtends vroeg, wanneer ik na de show de studio uit loop, al meer gelachen heb dan de meeste mensen op een hele dag. Voor mij vat dat precies samen waarom ik dit de komende jaren wil blijven doen met dit fantastische team."

Nieuwslezes Anne-Marie Rozing en de andere personality's uit de ochtendshow, Tom van de Intercom de Graaf, Joe Stagiair van de show Stam blijven de komende tijd te horen in de ochtendshow die record na record verbreekt op Qmusic.

Al 22 aaneengesloten maanden noteert de ochtendshow groei ten opzichte van het jaar ervoor. Afgelopen meetperiode werd met een marktaandeel van 18 procent het hoogste marktaandeel ooit behaald voor dit tijdvak op Qmusic.

www.qmusic.nl
www.dpgmedia.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie