Media startups centraal in nieuw programma MediaMatters op New Business Radio 

30-08-2017 15:02:00 | Door: | hits: 2006 | Tags:

Op donderdag 7 september start New Business Radio met het programma MediaMatters. Het programma over media startups en media innovaties is elke maand te beluisteren op de zakenzender. In de eerste uitzending, tijdens de Dutch Media Week, is Gerard Timmer algemeen directeur van BNNVARA te gast.

Het programma MediaMatters wordt elke eerste donderdag van de maand, van 15:00 tot 16:00 uur, live uitgezonden op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld. MediaMatters wordt gepresenteerd door Rick van Dijk en Bert Kok.


Bert Kok, business manager van MediaMatters: ‘Heel cool dat we voor New Business Radio een nieuw programma kunnen maken. In MediaMatters gaan we volop aandacht besteden aan startups en innovatie in de media, en de nieuwe business die dat oplevert. Dat past heel goed bij New Business Radio.’

MediaMatters is een project van stichting iMMovator. MediaMatters biedt mediabedrijven een uniek platform om kennis te maken met internationale startups en scale-ups met innovatieve oplossingen voor de media. Deze startups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt deze twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren.

www.newbusinessradio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie