Menno de Boer radiodirecteur Radio 538
11-01-2018 08:36:00 | Door: | hits: 4171 | Tags:

Menno de Boer is door de directie van Talpa Radio benoemd als radiodirecteur van Radio 538. Hij zal samen met Uunco Cerfontaine en Roland Snoeijer het programmamanagement vormen van de radiostations van Talpa Radio. De aanstelling vindt plaats vanwege het vertrek van Dave Minneboo.

Menno Koningsberger, algemeen directeur van Talpa Radio: "Ik ben zeer verheugd dat we eigen talent door kunnen laten groeien in onze Talpa Radio-organisatie. Menno is een radiodier pur sang en heeft het 538-DNA  in al zijn vezels. Bovendien heeft hij goede ideeën over waar het station voor staat en heen moet. Menno is klaar voor deze stap!"

De Boer startte zijn radiocarrière op jonge leeftijd bij de lokale omroep. Na zijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam ging hij in 2003 aan de slag als dj bij Radio 538. In 2006 maakte De Boer de overstap naar SLAM!FM waar hij diverse radioprogramma’s presenteerde in combinatie met werkzaamheden als Music & Program Director. Sinds 2013 is De Boer terug bij Radio 538, hij presenteert iedere werkdag tussen 10:00 en 12:00 uur zijn programma en is daarnaast Music Director & Assistent Programma Director.

Foto: Radio 538 / William Rutten

www.538.nl
www.talparadio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie