Michiel van Elk Director Marketing & Events bij Sublime
25-02-2019 12:01:55 | Door: Saskia van Weert | hits: 3015 | Tags:

Radiozender Sublime heeft Michiel van Elk aangetrokken als Director Marketing & Events.

Michiel van Elk werkte eerder onder meer bij 20th Century Fox, IDG en Warner Bros Home Entertainment. De afgelopen 5,5 jaar was Van Elk binnen SBS/Talpa en Sanoma verantwoordelijk voor event driven partnerships, waarbij hij commerciële samenwerkingen en nieuwe  businessconcepten wist te realiseren.

Sebastiaan van Rijnsoever, Managing Director van Sublime: “Ik ben blij en trots dat Michiel aan boord komt om Sublime verder te laten groeien. Ik ben ervan overtuigd dat Michiel de juiste man is om de kracht van Sublime op een impactvolle en passende manier naar buiten te brengen en zo onze groei verder te ondersteunen. Sublime Events gaat daarbinnen een belangrijke rol spelen. Wij kijken uit naar een mooi jaar voor Sublime en heten Michiel van harte welkom.” 

Michiel van Elk, Director Marketing & Events bij Sublime: “Het ondernemerschap, die heerlijke soul-, funk- en jazzmuziek en de zucht naar vooruitgang passen echt perfect bij mij. Straks kan ik met het team onderscheidende event- en marketingproposities voor partners en Sublime gaan ontwikkelen en uitrollen. Het valt allemaal op zijn plek en dit nieuwe avontuur voelt goed.”

www.sublime.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie