Morad Elouakili presenteert extra vroege ochtendshow op NPO Radio 1
05-12-2018 10:49:37 | Door: | hits: 3365 | Tags:

Presentator Morad Elouakili start het nieuwe jaar vroeg. Op 2 januari om 04:00 uur start hij met met Gaan! De Extra Vroege Ochtendshow bij BNNVARA op NPO Radio 1.

Na ruim negen jaar stapt Morad van FunX over naar BNNVARA waar hij aan deze uitdaging begint. In zijn radioprogramma staan de luisteraars centraal en mogen ze ervaringen delen die passen bij de actualiteit van de dag die was of de dag die komt. Luisteraars vertellen wat volgens hen onderbelicht is gebleven in het nieuws. Ook krijgen social media een grote rol in het programma. Zo gaat er vaak op Facebook of Instagram iets viral, wat het nieuws verder niet haalt, maar waar deze ochtendshow dan toch nog even induikt. 

Morad Elouakili: "Ik ben blij dat BNNVARA mij de vrijheid geeft om iets nieuws te ontwikkelen in de nachtprogrammering van NPO Radio 1. Gaan! zet in op de interactie met de luisteraar en juist die interactie is voor mij altijd de drijfveer geweest om radio te maken. Ik ga met dit programma veel gebruik maken van social media. Zo checken we met behulp van instagramlocaties en de snapchatwereldkaart de laatste beelden uit regio's die het nieuws halen. Hoe staan de Oekraïense straten erbij na het conflict met Rusland? Heerst er een oorlogsstemming of is er juist nog helemaal niks aan de hand?"

Morad Elouakili maakte ruim 9 jaar de middagshow Morad & Shay op FunX

Gaan! De Extra Vroege Ochtendshow is vanaf 2 januari, iedere werkdag te horen van 04:00 uur tot 06:00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 1.

www.nporadio1.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie