Mouringh den Dunnen Commercieel Directeur 100% NL & Slam! (Radiocorp)
25-01-2019 10:37:00 | Door: David de Jong | hits: 3482 | Tags:

Mouringh den Dunnen is per 28 januari benoemd tot Commercieel Directeur bij RadioCorp, het moederbedrijf van 100% NL & Slam!. Den Dunnen wordt in deze nieuwe rol verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van RadioCorp. Hij was de afgelopen jaren werkzaam als Sales Director bij Abovo. Ook bekleedde hij functies bij o.a. Telegraaf Media en QMusic.

Carlo de Boer
, Algemeen Directeur RadioCorp: "Het multimediale bereik van 100% NL en Slam! begint indrukwekkende vormen aan te nemen. We groeien als kool, zowel via radio als alle online kanalen die we rijk zijn. Ik ben daarom ontzettend blij dat Mouringh ons team komt versterken om onze commerciële mogelijkheden die we de klanten te bieden hebben verder op te tuigen. Hij brengt brede branche-ervaring en een vechtersmentaliteit met zich mee, wat goed past bij onze merken.

Mouringh den Dunnen: "De groei die 100% NL en Slam! hebben doorgemaakt is indrukwekkend. Mijn ervaringen aan exploitant- en mediabureauzijde sluiten naadloos aan bij de groeiambities van RadioCorp. Ik kijk er ontzettend naar uit onderdeel te zijn van het ambitieuze team. We gaan mooie campagnes maken voor mooie adverteerders!"
 
RadioCorp is een onafhankelijk Nederlands mediabedrijf en exploitant van 100% NL en Slam!. RadioCorp is actief in radio, audio podcast, lineaire TV, digitale media, print, events en sales exploitatie. Met onderscheidende en succesvolle content bereikt het mediabedrijf iedere week miljoenen ears & eyes in voor adverteerders interessante doelgroepen. RadioCorp verkoopt biedt via Talpa Media Solutions (OMS) haar reclamezendtijd; branded content (non spot) verkoopt Radiocorp zelf.

www.100p.nl
www.slam.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie