NPO1 presenteert podcast De Stemming van Vullings en Van der Wulp
04-07-2019 10:16:54 | Door: Saskia van Weert | hits: 3169 | Tags:

De politiek journalisten Joost Vullings van EenVandaag en Xander van der Wulp van de NOS maken samen een wekelijkse politieke podcast voor NPO Radio 1. Het programma heet De Stemming van Vullings en Van der Wulp.

Het is een doorstart van de succesvolle podcast De Stemming van Vullings en Van Weezel. Parlementair journalist Max van Weezel overleed in april. Het leek hem een mooi idee als de podcast waarvoor hij gepionierd had, zou worden voortgezet.

Joost Vullings en Xander van der Wulp zijn Haagse radiojournalisten. In de podcast nemen ze de politieke week door en analyseren ze de politieke verrichtingen van regering en parlement.

In de geest van Max van Weezel bevat elke podcastaflevering de rubriek Het Haagse geheugen, waarin de actualiteit van de politiek wordt gespiegeld aan een moment uit de parlementaire historie.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp verschijnt op vrijdag 5 juli 2019, vrijdag 12 juli 2019 en na het politieke zomerreces elke vrijdag. De podcast is een productie van NOS en AVROTROS voor NPO Radio 1. Het programma is te beluisteren via de app en site van NPO Radio 1 en de bekende podcastplatforms.

www.nporadio1.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie