New Business Radio en De Ondernemer brengen Corona Updates voor mkb- en zzp-ondernemers
15-03-2020 12:52:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2067 | Tags:

In samenwerking met De Ondernemer brengt New Business Radio vanaf maandag 16 maart dagelijkse verschillende Corona Updates speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers.

Om 8:00, 12:00 en 17:00 uur worden Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks en Robert van den Ham.

Robert van den Ham, content director bij De Ondernemer: "Onze insteek is, ook juist nu, ondernemers vooral op weg te helpen, te informeren en adviseren over hoe je om kunt gaan met de coronacrisis. Het wordt een combinatie van praktische oplossingen van collega-ondernemers en brancheorganisaties en bijvoorbeeld de maatregelen vanuit de overheid."

Lars Schotanus, New Business Radio: “Onze economie krijgt binnen een week flinke klappen, het bedrijfsleven wordt hard getroffen, dan is het goed dat we met De Ondernemer snel kunnen schakelen om de informatievoorziening naar ondernemers optimaal te houden. Onze updates gaan verder dan alleen het laatste corona-nieuws voor ondernemers, alleen al de oplossingen vanuit het bedrijfsleven zelf maken de updates een must om elke dag naar te luisteren."

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

www.newbusinessradio.nl
www.deondernemer.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie