New Business Radio live vanaf Cross Media Congres 2021
09-09-2021 15:26:00 | Door: David de Jong | hits: 1871 | Tags:

New Business Radio doet op dinsdag 14 september 2021 in een speciale uitzending live verslag van het Cross Media Congres 2021

Het congres, dat plaatsvindt in de Kromhouthal in Amsterdam, geeft een podium aan tal van sprekers uit wereld van media en marketingcommunicatie.

De programmering van New Business Radio staat op dinsdag 14 september van 09:00 tot 13:00 uur geheel in het teken van het Cross Media Congres 2021. Met studiogasten, topsprekers, sfeerreportages en het laatste cross media nieuws. De presentatie is in handen van Fabienne de Vries, Ron Lemmens en Bas Vlugt.

Ron Lemmens, Station Manager van New Business Radio: “Mooi dat we sinds lange tijd weer live vanaf een event verslag kunnen doen. Dat hebben we gemist en we kijken er heel erg naar uit! Leuk om dan weer af te trappen met het Cross Media Congres, waar we alweer voor het derde achtereenvolgende jaar live verslag van doen”.

De werkdag op New Business Radio wordt tussen 17:00 en 18:00 uur afgesloten met een speciale uitzending van Marketing Report Radio met presentatoren, en tevens initiatiefnemers van het Cross Media Congres, Peter Wybenga en Bas Vlugt.

Peter Wybenga: “We kijken er enorm naar uit. Naast een geweldige line up aan keynote sprekers presenteren we ook het makersforum én het marketeersforum. Dat wordt inhoudelijk vuurwerk waar New Business Radio bij hoort te zijn - en dus ook is. We gaan zoveel mogelijk sprekers naar de studio halen.”

Topsprekers tijdens deze achtste editie van het Cross Media Congres zijn onder meer Akwasi Owusu Ansah (Oprichter Omroep Zwart), Shula Rijxman (Voorzitter Raad van Bestuur NPO), Antoinette Hoes (Transformation Director Innocean Berlin), Eric Kip (CEO Exterion Media Nederland) en Eric Smit (Follow The Money).

De interviews zijn naderhand terug te luisteren als podcast via www.newbusinessradio.nl, de portal www.marketingreport.nl en alle bekende podcastkanalen.

Kaarten voor het congres zijn nog beschikbaar, klik hier voor meer informatie.


www.crossmediacongres.nl
www.newbusinessradio.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie