New Business Radio past programmering aan voor Dutch Media Week
28-08-2018 09:49:00 | Door: | hits: 2079 | Tags:

New Business Radio is tijdens de Dutch Media Week volop actief met live programma’s. Het station komt speciaal voor de Dutch Media Week met een aangepaste programmering.

Van maandag 3 september tot en met vrijdag 7 september presenteert Rick van Velthuysen elke dag tussen 12:00 en 14:00 uur het programma Dutch Media Week LIVE! Samen met gasten uit de mediawereld wordt elke dag teruggeblikt en vooruitgekeken op activiteiten in de Dutch Media Week. Deze speciale uitzending van New Business Radio is elke dag voor het publiek live bij te wonen in MOUT in Hilversum.

Daarnaast doet New Business Radio tijdens de Dutch Media Week op dinsdag 4 september liveverslag van de eerste editie van de Online Radio Awards, een initiatief van stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl. Er worden die middag in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum prijzen uitgereikt aan de beste online radiomakers en podcasters. Er worden Online Radio Awards uitgereikt in de categorieën: beste online radiostation, beste podcast, beste online presentator/presentatrice en beste online radio-ambassadeur.

In een speciale uitzending van 16:00 tot 19:00 uur doet New Business Radio liveverslag van dit event. De presentatie is in handen van onder andere Barry Brand. De winnaars worden vanaf 17:00 uur bekendgemaakt in een speciale Awardshow, gepresenteerd door Erik de Zwart.

www.newbusinessradio.nl
www.dutchmediaweek.nl
www.spreekbuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie