New Business Radio van start met maandelijks programma Grenzeloos Ondernemen
28-03-2018 12:04:08 | Door: | hits: 2785 | Tags:

New Business Radio start met het maandelijkse programma Grenzeloos Ondernemen, over Nederlanders die in het buitenland ondernemen. In de eerste uitzending komen Nederlanders aan het woord die ondernemen op Curaçao. 

Elke laatste zaterdag van de maand tussen 10:00 en 11:00 uur, wordt Grenzeloos Ondernemen uitgezonden op New Business Radio. Daarna is het programma terug te luisteren en te delen als podcast. De presentatie is in handen van Folkert Tempelman.

Tempelman: "Heel cool dat Grenzeloos Ondernemen bij New Business Radio te horen is. Elke maand gaan we met het programma de grens over en staan ondernemers in een bepaald land centraal. In Grenzeloos Ondernemen gaat het dan ook echt over de ondernemers en hun internationale verhalen. Wat doen ze, hoe doen ze dat en wat maakt of breekt hun succes."

Van startup tot multinational, broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá; in Grenzeloos Ondernemen hoor je iedere maand gesprekken met ambitieuze, succesvolle en inspirerende Nederlanders die de stap naar een ander land hebben gezet.

Tempelman: "Overal ter wereld zijn Nederlandse ondernemers te vinden. Hun verhalen en ervaringen bieden kennis en inspiratie voor iedereen die internationaal onderneemt, of wil ondernemen. Grenzeloos Ondernemen deelt die know-how door luisteraars, ondernemers, het bedrijfsleven, branche- en vakorganisaties en overheid op internationaal niveau te verbinden." 

www.newbusinessradio.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie