Nieuw radioprogramma De Ondernemer op New Business Radio: Ron Vergouwen presenteert Met De Kennis Van Nu
04-05-2022 10:24:09 | Door: Pie Kamau | hits: 1085 | Tags:

Het nieuwe radioprogramma zet eerder ondernemersnieuws nog eens op de kaart en dat met de kennis van nu. Van reacties, resultaten en gevolgen tot wat onbenoemd bleef, presentator Ron Vergouwen bespreekt het live met studiogasten uit bedrijfsleven, politiek en economie. 

Met de kennis van nu is op de vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur te beluisteren op New Business Radio, en omdat het kijkradio is, ook te zien via de homepage van De Ondernemer en op YouTube. 

Ron Vergouwen is een nieuw stemgeluid binnen het audio-team van De Ondernemer, waartoe ook Remy Gieling, Jelle Maasbach, Roland Tameling, Thomas Hendriks en een virtuele stem behoren. 'Met de kennis van nu'-presentator Ron Vergouwen is freelance programmamaker, journalist, presentator voor onder meer NPO Radio 1, Omroep MAX, maakt diverse podcasts, schrijft over ontwikkelingen in de media en was te zien als mediadeskundige in RTL Boulevard.

De Ondernemer heeft op New Business Radio ook een wekelijks live radioprogramma op de dinsdag, produceert meerdere podcastseries en maakt via de text-to-speech-techniek en dus virtuele stem nieuwsupdates voor onder meer smartspeakers.

Foto: De Ondernemer/Ruud Voest

www.deondernemer.nl
www.dpg.nl
www.newbusinessradio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie