LINDA. begint podcasts Faberyayo & de Moeders
08-11-2019 12:05:00 | Door: David de Jong | hits: 2466 | Tags:

LINDA. is gestart met podcasts over bekende moeders onder de titel Faberyayo & de Moeders. Hierin praat Pepijn Lanen met bekende mama's over hun kinderen, opvoeden, liefde en het leven voor- en na kinderen. De LINDA.podcasts zijn te vinden op LINDA.nl en Juke.nl, de Apple Podcast-app en Spotify.

Naast lid van De Jeugd van Tegenwoordig is Pepijn Lanen solo-artiest, schrijver, podcastmaker, echtgenoot én vader. In de serie podcasts praat Pepijn Lanen met bekende vrouwen én moeders over het ouderschap. Waren de zwangerschappen gepland? Hoe waren de eerste maanden na de geboorte? Hoezeer zijn hun levens en persoonlijkheid veranderd? Kleine, persoonlijke anekdotes wisselen grotere levensvragen af.
 
Pepijn Lanen spreekt met z’n eigen vrouw Coco Sabajo, die ieder moment kan bevallen van hun derde kind. Ook wordt gesproken met YouTuber Monica Geuze, actrice/journalist Tatum Dagelet, schrijfster Saskia Noort en LINDA.-hoofdredacteur Karin Swerink.

Er worden vijf afleveringen geproduceerd van Faberyayo & de Moeders. Het is de tweede podcast-reeks van LINDA. die volgt na de serie Over Haar en Amber.

www.LINDA.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie