Nieuwe avondprogrammering SLAM!
02-11-2017 09:54:04 | Door: | hits: 3024 | Tags:

Vanaf maandag 6 november zullen er twee nieuwe programma’s starten in de avond. Tussen 19.00 en 22.00 uur komt SLAM! met Club Ondersteboven en tussen 22.00 en 24.00 uur nemen Harm den Besten en Kees Dorresteijn de late uurtjes voor hun rekening met het programma Harm & Kees.

Club Ondersteboven wordt gepresenteerd door Tom van der Weerd en Bram Krikke, maar wordt gemaakt samen met de luisteraars en artiesten. Die driehoek van luisteraars, artiesten en presentatoren staat centraal bij Club Ondersteboven. De luisteraars en de artiesten krijgen een grotere rol in alles wat er gebeurt.

Krikke: “Ik ben blij dat, na de #metoo-beschuldigingen aan mijn adres, SLAM! mij nog durft aan te nemen. We gaan er een grensverleggende club van maken! Ik ben er nu al ondersteboven van.”

Net als Club Ondersteboven zal het programma Harm & Kees meer zijn dan radio alleen. Harm en Kees gaan elke week YouTubevideo’s maken voor SLAM! over wat hen die week is opgevallen en met hun late night radioshow willen ze er alles aan doen om het bed heel onaantrekkelijk te maken.

Den Besten: “We maakten beide radio, zijn daar YouTube bij gaan doen en mogen dat nu combineren bij SLAM!. Daar kan je alleen maar blij mee zijn.”

www.slam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie