Nieuwe muzikale spelshow Platenbazen op YouTube en TV538
13-03-2019 14:53:33 | Door: David de Jong | hits: 2799 | Tags:

538 start met de nieuwe muzikale spelshow Platenbazen. Daarin wordt de muziek- en artiestenkennis van bekende Nederlanders getest. De show wordt gepresenteerd door 538-dj Wietze de Jager en YouTuber Nesim Najih, die versterking krijgen van muzikale vrienden. Onder anderen Mr. Polska, Tony Junior, Samantha Steenwijk, Josylvio, Lange Frans, Jessie Jazz, Vinchenzo, Mike Williams en Maradonnie dingen mee voor de titel van ultieme Platenbazen. De show is iedere dinsdag om 16.00 uur te zien op YouTube en vrijdag om 21.00 uur op TV 538.

Wietze de Jager: “Platenbazen is een echte muzikale strijd waarin we muziek- en artiestenkennis van de teams en onszelf testen, maar daar blijft het niet bij! We kijken ook hoe het is gesteld met de gouden keeltjes in een hilarische 'Karaopening' waarin de kandidaten zich zingend voorstellen, in de spannende finaleronde moeten ze nummers afmaken door mee te zingen. Het was voor mij persoonlijk ook weer een bevestiging dat er echt geen zangcarrière in zit. En ik zou het Nesim Najih ook niet aanraden..."

Nesim Najih: “Wietze de Jager en ik zijn aan elkaar gewaagd en hebben tijdens de opnames super veel gelachen. Muziek is natuurlijk leuk, maar winnen net iets meer. Alle teamleden hebben kennis van muziek en dat zorgt voor een fanatieke onderlinge strijd! De straf voor de verliezer is zowel grappig als pijnlijk: zij moeten in een extra ronde een nummer karaoke zingen onder stroom.”

www.538.nl
www.youtube.com/radio538

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie