De Ondernemer en Topcast Media lanceren podcast serie Sleutel tot Succes
14-12-2021 13:06:00 | Door: David de Jong | hits: 1462 | Tags:

De Ondernemer en Topcast Media lanceren een podcast serie onder de naam Sleutel tot Succes. Daarin wordt een blik achter de schermen gegeven van de succesvolle en innovatieve bedrijven van Nederland, verteld door topondernemers zelf en met Hannelore Zwitserlood als host. De eerste aflevering met Michiel Muller van Picnic is inmiddels te beluisteren.

Van de eerste stappen tot het internationale succes van nu, over onder meer de factor geluk en beren op de weg. Ondernemers vertellen over de lang niet altijd geplaveide weg van startup naar scale-up en daarna, doen uit de doeken hoe de toekomst van hun bedrijf en de branche er uit zou moeten komen te zien en hoe zij de economie zien veranderen. Er komt wekelijks een aflevering online met na Michiel Muller, Taco Carlier (VanMoof), Atilay Uslu (Corendon) en Henk Jan Beltman (Tony's Chocolonely).

Robert van den Ham, content director bij De Ondernemer: “Verwacht in deze podcast serie nu eens vooral geen vraag-antwoord-gesprekken, we hebben met Topcast Media gekozen voor een verhalende, vertellende vorm. Het resultaat: topondernemers met boeiende praktijkverhalen, en Hannelore Zwitserlood, bekend van onder meer Radio 538 en Radio Veronica, die dat professioneel verpakt in het complete geschiedenis van het bedrijf."

Freek Heinen, managing director bij Topcast Media: ”Als jong ondernemend podcastbedrijf twijfelden we uiteraard geen moment om de samenwerking met De Ondernemer aan te gaan voor een ambitieuze nieuwe podcast. Erg waardevol om de verhalen van Nederlandse topondernemers en -ondernemingen in deze vorm te kunnen vertellen. Hopelijk een inspiratie voor de (ondernemende) luisteraar!"

www.sleuteltotsuccespodcast.nl
www.deondernemer.nl
www.dpgmedia.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie