[Onderzoek] Muziek onmisbaar bij seks? SLAM! komt met Seks Top 30
23-09-2020 15:58:00 | Door: David de Jong | hits: 2547 | Tags:

89 procent van de klanten van EasyToys die meededen aan een onderzoek van Slam!  zet regelmatig muziek aan voor een zwoel avondje tussen de lakens. Iets meer dan een derde (34 procent) geeft aan zelfs een muzieklijst te hebben samengesteld speciaal voor de romantische uurtjes met hun partner. Het onderzoek is in april 2020 uitgevoerd bij 1000 klanten.

Opzwepende muziek gaat alleen aan wanneer het een stel of meerdere personen betreft. Bij mensen die liever een momentje voor zichzelf pakken, is in slechts 2 procent van de gevallen achtergrondmuziek te horen. Ook zijn er verschillende redenen waarom mensen graag een achtergrond muziekje aanzetten tijdens de daad; om het romantisch te maken, het lustopwekkend werkt of omdat de daad dan wat langer duurt.

SLAM! is de afgelopen weken samen met haar luisteraars op zoek gegaan naar de ultieme bed bangers; de lekkerste en meest opzwepende tracks voor een zwoel avondje tussen de lakens. In de top 30 is voor iedereen wel wat wil(d)s, gezien een gemiddelde vrijpartij zo'n zeven nummers duurt, inclusief het voorspel. Dat staat gelijk aan zo'n twintig minuten plezier in de slaapkamer. R&B, smooth jazz en romantische muziek worden het meest genoemd als favoriet genre.
 
De top 30 van de SLAM! Sekslijst is op 23 september om 19:00 uur te horen bij Club Ondersteboven op SLAM!. Nummers die terugkomen in de lijst zijn onder meer Ed Sheeran met Perfect, LL Cool J met Doin' It en Hot in Here van Nelly.  De lijst is vanaf donderdag 24 september terug te vinden op Spotify.

www.slam.nl
www.easytoys.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie