Partnership Unox en Talpa rondom Koningsdag-event
21-04-2020 09:56:29 | Door: Saskia van Weert | hits: 2056 | Tags:

Via radio, tv en internet organiseert Talpa met Radio 538 een event op Koningsdag. Unox is partner en verzorgt onder meer een prijzenpakket.

Op 27 april begint het event om 08:00 uur met Koningsdagspelletjes op Radio 538. Om 15:00 uur start 538 Koningsdag, het virtuele event, dat te volkgen is via Radio 538, TV 538, YouTube, de 538-app, 538.nl, SBS6 en KIJK.nl.

Luisteraars van Radio 538 kunnen hun favoriete Koningsdagspelletjes doorgeven en de dj’s draaien in die periode ieder uur aan een rad, waar de twaalf leukste spellen op staan. Het spel dat gedraaid wordt, wordt dat uur door heel Nederland gespeeld. Luisteraars kunnen een video of foto delen van zichzelf terwijl ze het spel spelen. Alle video’s worden getoond op een live wall in de studio van Radio 538 en kunnen bekeken worden via de online platforms van Radio 538.

De leukste inzendingen winnen het Unox Koningsdag Thuis-pakket met daarin een blikgooiset, Koningssokken, Oranje-soep en 5.38 kilo confetti.

Menno de Boer, Radio Director bij 538: “Deze tijden doen je regelmatig terugverlangen naar die onbezorgde feestdagen die we met z’n allen hebben beleefd. Met dit partnership brengen we de gezelligheid en het samen-gevoel in de programmering. We spelen met heel Nederland typisch Nederlandse Koninsgdagspelletjes en blikken muzikaal terug op unieke Koningsdagoptredens van de afgelopen jaren. Zo maken we, ook in deze bijzondere tijden, toch samen een feest.”

Esther van Spronsen, marketingdirecteur bij Unox: “Samen met alle Nederlanders gaan Unox en Talpa Network er vanuit huis een prachtige feestdag van maken en laten we op deze manier Koningsdag niet in de soep lopen.”

Allard Ruyl, Managing Director van Talpa Network Media Solutions: “Dit netwerkeffect gaat om meer dan de optelsom van mediamerken, het gaat erom nieuwe mogelijkheden te creëren. Deze tijd vraagt meer dan ooit om creatief te denken en het zien van nieuwe kansen. De samenwerking met Unox is een mooi voorbeeld van hoe je door creativiteit invulling kan geven aan een Koningsdagfeest thuis.”

www.talpanetwork.com
www.538.nl
www.unox.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie