Peter Andre treedt op bij De Foute Party van Qmusic
27-02-2018 15:53:00 | Door: | hits: 4327 | Tags:

Niemand minder dan Peter Andre, bekend van zijn megahit Mysterious Girl, maakt zijn opwachting bij De Foute Party van Qmusic in de Brabanthallen. Dit werd bekendgemaakt in de ochtendshow van Qmusic.

Andre: "Het is fantastisch om binnenkort weer terug te zijn in Nederland. Het Nederlandse publiek was altijd het publiek dat het meeste los ging tijdens mijn concerten. Ik ben er in de jaren '90 veel geweest en ik ben dankbaar dat ik na al die jaren weer terug mag komen om op te treden."

Q-dj Igmar Felicia kan het niet laten om hem te vragen naar de stand van zijn beroemde sixpack. 

Andre: "Mijn sixpack is er nog steeds honderd procent. Ik train heel hard en al zie ik er niet meer helemaal hetzelfde uit als in de jaren '90, mijn buikspieren zitten er nog steeds!"

Naast Peter Andre is eerder al Toy-Box bekendgemaakt als een van de acts van de komende editie. De Foute Party begon ooit als een klein feest bij Qmusic en is sinds de start in de Brabanthallen in 2008 uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend fenomeen met foute acts van wereldformaat. Afgelopen jaar verwelkomde de Foute Party maar liefst 40.000 bezoekers. Dit jaar vindt het feest plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni. Tickets zijn hier verkijgbaar.

www.qmusic.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie