Podcast CMOtalk verhuist naar BNR
27-06-2022 09:06:00 | Door: Lieselot Berentzen | hits: 1975 | Tags:
De bestaande serie CMOtalk, waarin presentator Klaas Weima Chief Marketing Officers van Nederland interviewt, is verhuisd naar BNR nieuwsradio. Om de week is op zaterdag om 11:30 uur een nieuwe aflevering te horen op BNR-nieuwsradio.
 
In elke aflevering staat een andere CMO centraal, die zijn of haar visie geeft op actuele onderwerpen als digitale transformatie, marketingcommunicatie en innovatie. Mireille van Ark, hoofdredacteur BNR: “CMOtalk zorgt voor een verdieping van het content-portfolio van BNR, met een thema in het hart van de zakelijke doelgroep."

BNR Nieuwsradio

Klaas Weima: “Ik ben enorm blij met deze mooie samenwerking. Met BNR Nieuwsradio heeft CMOtalk een hoogwaardige mediapartner gevonden, die perfect aansluit bij onze exclusieve community van topmarketeers en luisteraars. Hierdoor bereiken we nog meer mensen met inspirerende marketingverhalen van de beste marketeers van Nederland. Het is redelijk uniek dat een zakelijke podcast het schopt tot radioprogramma met landelijk bereik. Een geweldige teamprestatie waar ik trots op ben.”
 
SRM Opleidingen en Trainingen is sponsor van de podcast. Het bedrijf draagt graag bij aan een onafhankelijk geluid over het marketingvak dat continu in beweging is.
Maarten Nijboer, directeur SRM: “Hoe fijn is het om gewoon in de auto, op het werk of wanneer dan ook een podcast als CMOtalk te beluisteren met CMO’s die hun ervaring delen. Het inzetten van ervaren gastdocenten die ook te horen zijn in CMOtalk, is een belangrijk onderdeel van de opleidingsprogramma’s. Door de samenwerking met BNR, komt ook een breder publiek in aanraking met het het mooie marketingvak.”