Podcast over 60 jaar Radio Veronica
18-05-2020 10:39:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2297 | Tags:

Rob Stenders, Leo van der Goot en Paul van der Lugt vertellen in een serie van drie podcasts over hun belevenissen bij Radio Veronica, dat 60 jaar bestaat. De podcasts zijn gemaakt door ANP-nieuwslezer Martijn Richters, die luisteraars trakteert op een selectie uit zijn omvangrijke radio-archief.

Rob Stenders, dj bij NPO Radio 2, deelt anekdotes over zijn verlegen entree bij zijn helden van Veronica en de opkomst van talenten als Edwin Evers en Robert Jensen. Leo van der Goot, voormalige programmadirecteur RTL Nederland (toen HMG) vertelt over het gevoel wij tegen de rest en over Europa Radio, een van de unieke projecten van Veronica.

Paul van der Lugt, voormalig zendercoördinator NPO 3FM en oud-directeur RTV Utrecht, praat over zijn tijd als nachtjock en de jaren dat hij Veronica Sport presenteerde. Alle drie vertellen ze ook wat de zeezender Veronica voor hen heeft betekend. Als concullega of inspiratiebron.

De drie podcasts zitten vol met airchecks van onder meer de Top 40, Klaas Vaak, Curry & Van Inkel, Shock Radio, Parels voor de zwijnen, Evers in 't Wild en Robert Jensen in Oh Wat Een Nacht. De podcasts zijn te beluisteren via Soundcloud.

www.martijnrichters.nl
www.radioveronica.nl
www.verenigingveronica.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie