Podimo uitgebreid met 20 exclusieve podcasts
30-06-2022 10:15:28 | Door: Saskia van Weert | hits: 2303 | Tags:

Twee maanden na de lancering in april, voegt audio-entertainmentdienst Podimo bijna 20 podcasts toe die exclusief te beluisteren zijn voor abonnees. De streamingdienst biedt op dit moment 52 exclusieve shows aan.

Het gaat om onder meer de zaterdageditie van Weer een dag (EXTRA) van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman. Ook nemen Maike en Folkert in de podcast In Gelul Kun Je Niet Wonen je mee in de overspannen huizenmarkt en hun zoektocht naar een koop- en huurwoning en vertellen amateurhistorici (onder wie Nynke de Jong) de beste verhalen uit de wereldgeschiedenis in Alle Geschiedenis Ooit.

Populaire shows op Podimo

Tim de Gier, Head of Content bij Podimo: “Weer een dag is een van de snelstgroeiende podcasts van Nederland en met recht: het is elke dag grappig en scherp. Alle Geschiedenis Ooit is een geweldige show om in te duiken en dan zo leuk te vinden dat je ze alle afleveringen terug wil luisteren. Radio Romano, voorheen De Krokante Leesmap is een van de bekendste Nederlandse podcast: grappig en gezellig en nu in vernieuwde vorm op Podimo. En een extra shout-out voor Dipsaus, de podcast door en voor vrouwen van kleur en iedereen die geïnteresseerd is in een ander geluid. Met deze shows en meer kunnen wij de luisteraars een heel gevarieerde selectie podcasts bieden die we de komende maanden nog gaan uitbreiden.” -

Het van oorsprong Deense bedrijf biedt content aan in de lokale taal en is momenteel beschikbaar in Nederland, Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Spanje en Latijns-Amerika. Dit jaar breidt het bedrijf uit naar verschillende andere landen.

www.podimo.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie