Postcode Loterij zit achter 25.000 euro van podcast Help Louis
10-12-2021 14:57:37 | Door: Saskia van Weert | hits: 1255 | Tags:

Podcastluisterend Nederland is al weken in de ban van Help Louis, de allereerste podcast ter wereld waar je als luisteraar 25.000 euro mee kunt winnen. Tonny Media onthult dat deze podcast een samenwerking is met de Nationale Postcode Loterij.

In de podcast vertelt Louis over een raadsel dat hem ooit in zijn kroeg is verteld. In de achtdelige serie, komt de luisteraar per week dichter bij de oplossing door goed te luisteren. Inmiddels is de serie bijna compleet en is de puzzelkoorts in Nederland toegeslagen: studentenhuizen nemen het tegen elkaar op, er worden blogs over geschreven en de podcast wordt massaal gedeeld op social media. Alle luisteraars zetten zich inmiddels schrap voor de grote finale.

Zondag 12 december om 18:00 uur komt de achtste en laatste aflevering online en daarmee is het raadsel compleet. Pas vanaf dan is het mogelijk voor de luisteraars om hun oplossing in te sturen. De geldprijs  is voor de luisteraar die het als eerste oplost. Maar ook voor de luisteraars die niet als eerste zijn, maar wel het raadsel weten op te lossen, heeft de Postcode Loterij een prijs.

Daan Peters, Managing Director van de Postcode Loterij: “We waren meteen gecharmeerd van dit idee. Het is een ludieke stunt die erg bij ons past. Wij maken namelijk iedere dag winnaars blij met prijzen. Dat we nu voor het eerst tijdens een podcast zo'n groot bedrag kunnen weggeven is uniek.”

De podcast Help Louis is te beluisteren op alle podcastplatforms, zoals Apple en Spotify.

www.tonnymedia.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie