Prepr werkt samen met YPCA, De Radiofabriek
15-10-2018 09:14:21 | Door: | hits: 2276 | Tags:

Prepr en YPCA, De Radiofabriek zijn een samenwerking aangegaan. Jouko Huismans (Prepr) en Lars Schotanus (YPCA) tekenden hiervoor een overeenkomst op het Media Park in Hilversum. Voor de online radiostations van De Radiofabriek, Traffic Radio, ALLsportsradio en New Business Radio, wordt voortaan gebruik gemaakt van Prepr als contentmanagementplatform.

Met Prepr kunnen de programmamakers van De Radiofabriek hun programma’s eenvoudiger voorbereiden en content tijdens live uitzendingen managen. Alle reacties van luisteraars via sociale media, SMS, e-mail en app komen via Prepr binnen. Daarnaast gaat het publiceren van fragmenten op de websites, in apps en sociale media sneller.

Lars Schotanus, directeur van YPCA, De Radiofabriek: "Inmiddels werken onze programmamakers al enige tijd op de achtergrond met Prepr en zijn ze hier stuk voor stuk erg enthousiast over. Zeker voor ons als productiehuis is dit een grote stap om ons redactieproces te stroomlijnen en te vereenvoudigen. We werken nu met één centrale interface en niet meer met allerlei losse schermen. Ook met onze live uitzendingen op locatie kunnen wij werken met Prepr."

Jouko Huismans, directeur van Prepr: "YPCA, De Radiofabriek heeft een belangrijke positie in het Nederlandse radiolandschap. Ze zijn altijd met iets nieuws bezig. Voor ons dus een goede partner om innovaties voor radio te gaan ontwikkelen. Hiermee kunnen wij onze marktleiderspositie in de Benelux verder gaan uitbouwen."

www.getprepr.com
www.ypca.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie