Programma Lekker Leven gaat van start bij GoodLIFE Radio
20-10-2020 15:54:49 | Door: David de Jong | hits: 1387 | Tags:

Op woensdag 21 oktober 2020 start presentatrice Martine Hauwert met het lifestyle magazine programma Lekker Leven op GoodLIFE Radio. Te gast bij Martine in de eerste uitzending zijn onder meer Edsilia Rombley, Mari van de Ven, Carlos Lens en Emanuela Deyanova.

Hoe kun je lekker leven en hoe blijf je gezond, zowel fysiek als mentaal? Hoe houd je balans en hoe haal je het beste uit jezelf? De antwoorden op deze vragen geeft Martine Hauwert in het programma Lekker Leven. Ook onderwerpen als liefde, financiën, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid worden behandeld met studiogasten, experts, BN’ers en artiesten.

Martine Hauwert, presentatrice bij GoodLIFE Radio: “Als klein meisje werd ik al opgevoed met gezond en puur eten. Op 18-jarige leeftijd koos ik ervoor om van mijn passie mijn werk te maken. Ik werd professioneel danseres en zangeres en werkte met BN’ers, artiesten en experts die op de toppen van hun kunnen presteerden. Door die ervaringen ben ik altijd geïnteresseerd geweest in voeding, sport, gezondheid en hoe je het beste uit jezelf kunt halen (zowel fysiek als mentaal). Ik gun iedereen een Lekker Leven met veel plezier, passie en waarin je de beste versie van jezelf bent! Maar hoe doe je dat? Met die vraag help ik je graag! Ik vind het mooi om met dit programma verhalen van experts, BN’ers en artiesten met je te kunnen delen om je hopelijk veel inspiratie te geven voor een Lekker Leven.”

Lekker Leven is wekelijks op woensdag en te horen tussen 13:00 en 14:00 uur op GoodLIFE Radio.

www.goodliferadio.nl
www.ypca.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie