Programmering komende radioseizoen NPO 3FM
13-07-2022 15:42:00 | Door: Lieselot Berentzen | hits: 2430 | Tags:

Vanaf maandag 12 september zijn Rob Janssen en Wijnand Speelman elke werkdag te horen met hun ochtendprogramma op NPO 3FM. Barend van Deelen komt het 3FM-team versterken als presentator van de middagshow.

Menno de Boer, zendermanager 3FM: "Met Barend van Deelen kiezen we voor een groot radiotalent. Ik ben trots dat hij terugkeert bij 3FM. Hij heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een onderscheidende en ervaren radiomaker met een eigen sound. Hij is klaar om de middag te veroveren.

Rob Janssen en Wijnand Speelman hebben zich als duo op de vrijdagavond en de doordeweekse avond bewezen. Ik bewonder hun drive, inzet en creativiteit. Dit is het moment om samen hun ambitie – een eigen ochtendshow – waar te maken. Ze zijn die hard muziekliefhebbers, hebben chemie en staan met hun programma in het hier en nu."

Muziek centraal

Op maandag 3 oktober start het middagprogramma met Barend van Deelen (PowNed), te horen tussen 16.00 tot 19.00 uur van maandag tot en met donderdag. Een middagshow die frisser, sneller is en avontuur in zich heeft. Aansluitend presenteert Frank van der Lende (BNNVARA) de vroege avond van 19.00 tot 21.00 uur, waar artiesten en livemuziek een belangrijke rol krijgen. Sagid Carter sluit de werkdag af met 3voor12 Radio (VPRO) dat van maandag tot en met donderdag te horen is tot middernacht.

Eddy Keur op 3FM

3FM verwelkomt ook Eddy Keur (PowNed) in de programmering. Eddy is vrijdag van 16.00 tot 19.00 uur te horen. Jamie Reuter en Olivier Bakker (PowNed) vormen een duo op de vroege vrijdagavond, van 19.00 tot 22.00 uur. 3FM-dj Rámon Verkoeijen (BNNVARA) sluit de week af met De Boem Boem Discoshow.

Menno de Boer: "Met deze getalenteerde radiomakers hebben we een perfecte flow in de dag te pakken. Ik kijk ontzettend uit naar de programma’s en hoe de teams zich de komende tijd gaan ontwikkelen. Ook in het komende radioseizoen blijft 3FM de zender met een liefde voor muziek die we graag delen met luisteraars. Het 3FM-geluid zal onderscheidend zijn: pop in de breedte gecombineerd met bandgeluid, nieuwe muziek en live-optredens.”

www.npo3fm.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie