Qmusic begint challenge voor deelnemers The Voice of Holland
04-03-2021 10:52:50 | Door: Saskia van Weert | hits: 2242 | Tags:

Vrijdag 5 maart 2021 starten op RTL 4 de liveshows van The voice of Holland. Door de Qmusic Top 40 Challenge maken de acht overgebleven talenten kans om elke donderdag al op de radio gedraaid te worden. In de middagshow van Domien Verschuuren is de eerste cover te horen. Hiervoor zijn Qmusic en RTL een samenwerking aangegaan.

Samen met Qmusic-dj en oud The voice-kandidaat Stephan Bouwman doken de acht liveshowkandidaten de studio in om een cover op te nemen van een Top 40-hit. Domien Verschuuren laat elke middag in zijn show fragmenten horen van de nummers. Luisteraars van Qmusic kunnen daarna stemmen op hun favoriet.

Elke donderdag maakt Domien de nummer 1 van de Qmusic Top 40 Challenge van die week bekend in zijn middagshow en draait daarop het hele nummer. Zo maken de Voice-deelnemers kans om gedraaid te worden op de radio, nog voordat ze The voice gewonnen hebben. Deze challenge wordt vier weken lang gehouden in aanloop naar de finale, iedere week opnieuw met steeds de nog overgebleven liveshow-talenten.

De deelnemer die die de Qmusic Top 40 Challenge wint, mag de cover live mag zingen op een Qmusic-event.

Foto: William Rutten

www.qmusic.nl
www.thevoiceofholland.com
www.dpgmedia.nl
www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie