Qmusic breidt eigen nieuwsbulletins uit naar het weekend
09-04-2021 12:35:00 | Door: David de Jong | hits: 1721 | Tags:

Qmusic heeft de uitzending van zijn eigen nieuwsbulletins uitgebreid naar het weekend. In januari 2021 startte de radiozender de eigen nieuwsbulletins in samenwerking met NU.nl. Inmiddels zijn de nieuwsuitzendingen elke dag van 07:00 tot en met 23:00 uur te horen met in de ochtend- en middagspits ook op ieder half uur. In de nachtelijke uren blijft het ANP Radionieuws te horen.

Rebecca Looijen en Nathalie van Suijlekom zijn onlangs begonnen met bulletins in het weekend en daarmee zijn volgens een woordvoerder alle programma's met dj's voorzien van Qmusic-nieuws door NU.nl. De radiozender zegt desgevraagd dat er nog geen sprake van uitbreiding naar de nacht, maar het radiostation sluit het niet uit voor de toekomst.

Iris Schut, coördinator nieuws en nieuwslezer bij Qmusic: "Na de start van de samenwerking met NU. nl en live nieuws in de avonduren in januari 2021, konden we na gaan denken over de volgende stap. Hoe gaan we verder bouwen aan het Qmusic Nieuws? De zoektocht naar vaste freelancers voor de weekenden kon beginnen! En afgelopen weekend was het dan zover. Vanaf nu verzorgen we ook voor onze themazenders, in de weekenden en op feestdagen live nieuws. Met onze eigen nieuwslezers en met nieuwsbulletins die we zelf schrijven en samenstellen. Costum-made nieuws, speciaal voor de Q-luisteraar."

Zie ook: Qmusic en NU.nl komen met eigen radionieuws

www.qmusic.nl
www.nu.nl
www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie