Qmusic en Tomorrowland gaan meerjarige samenwerking aan; One World Radio ook in Nederland
05-07-2021 10:28:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1471 | Tags:

Qmusic wordt exclusief mediapartner van het festival Tomorrowland, dat jaarlijks plaatsvindt in België. Daarnaast organiseert Tomorrowland meerdere events door het jaar heen en bezit het een wereldwijd beluisterd radiostation dat voortaan ook in Nederland uitzendt.

Qmusic gaat als mediapartner exclusief voor Nederland verslag doen van het festival en de andere events, zoals Tomorrowland Winter. Ook biedt de radiozender luisteraars de kans om bij een van deze ervaringen aanwezig te zijn. Tot nu toe was Radio 538 van Talpa Network mediapartner.

Dave Minneboo, programmadirecteur Qmusic: "Tomorrowland is een instituut op het gebied van dance en een prachtig merk om aan verbonden te zijn. Ik ben dan ook supertrots dat we een meerjarige samenwerking aangaan, waarbij we onze luisteraars mooie content en de unieke Tomorrowland-ervaring kunnen aanbieden."

De samenwerking start met een actie rondom het tweedaagse digitale festival Tomorrowland Around The World 2021, dat op 16 en 17 juli plaatsvindt. Meer dan 40 dj's onder wie Armin van Buuren, Afrojack, Alan Walker, Charlotte de Witte en Nicky Romero, treden op verspreid over 6 digitale stages.

One World Radio, het radiostation van Tomorrowland is voortaan ook in Nederland via DAB+ te horen. Hiertoe is een overeenkomst gesloten met MTVNL om op diens capaciteit uit te zenden. One World Radio bestaat sinds fefbruari 2019 en zendt zowel online als via DAB+ in Vlaanderen en Brussel uit. One World Radio brengt de dj's van Tomorrowland waaronder Armin van Buuren, de dj-zussen NERVO, de Belgische dj M.I.K.E. Push, de Deense dj Morten, de Nederlandse dj Laidback Luke, de Australische dj Timmy Trumpet en vaste programma's die het ritme van de dag met dancemuziek volgt, gemaakt door het team van Tomorrowland-

Foto: Tomorrowland

www.qmusic.nl
www.dpgmedia.nl

www.tomorrowland.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie