Qmusic komt met Samen Oranje op Koningsdag
17-04-2020 15:44:00 | Door: David de Jong | hits: 2209 | Tags:

Qmusic zal op Koningsdag onder de noemer Samen Oranje met een Koningsdagfestival met elk uur live optredens en een zogeheten muzikale vrijmarkt. 

Artiesten als Davina Michelle, Nielson, Miss Montreal, Di-rect, Suzan & Freek, Maan, Kraantje Pappie, Rolf Sanchez en Duncan Laurence zullen een huiskameroptreden geven.  

Ook het dj-duo Lucas & Steve zal een liveset verzorgen. Daarnaast zullen nog meer artiesten optreden.

Dave Minneboo, programmadirecteur van Qmusic: "Bij Qmusic maken we radio voor en mét de luisteraars. Die verbinding is juist in deze tijd heel belangrijk. En als er iets is dat ons allemaal verbindt, is het wel Koningsdag. Daarom pakken we flink uit. Er is voor elk wat wils: grote namen voor volwassenen en een muzikale vrijmarkt voor de kleintjes. Voor een geslaagde Koningsdag hoeven luisteraars dus behalve naar Qmusic nergens naartoe."

Voor kinderen tot en met 12 jaar zal een muzikale vrijmarkt worden georganiseerd. Via de Q-vrijmarkt kunnen kinderen hun talent laten zien. Dit is onder meer op internet en via de Qmusic-app te zien, waarbij luisteraars jeugdige artiesten gratis een zakcentje geven waarbij Qmusic dan maximaal 50 euro aan de optredende kinderen geeft.

De dj's die te horen zijn op Koningsdag zijn Mattie Valk en Marieke Elsinga, gevolgd door Menno Barreveld, Wim van Helden en Domien Verschuuren. In de avond is de presentatie in handen van Kai Merckx en Joost Swinkels.

Qmusic presenteert: Samen Oranje is onderdeel van het initiatief van nagenoeg alle grote Nederlandse radiostations, zowel publiek als commercieel, om de hele dag alleen muziek van Nederlandse producenten te draaien. Elk radiostation geeft hier op zijn eigen manier invulling aan.

www.qmusic.nl
www.dpgmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie