Qmusic opnieuw met Het Geluid
03-08-2021 15:38:36 | Door: David de Jong | hits: 1919 | Tags:

Qmusic is opnieuw gestart met het spel Het Geluid. Het is de 31ste keer dat de radiozender dit spel organiseert. Elk uur kan een luisteraar raden wat Het Geluid is. Bij een fout antwoord wordt het Geluid 100 euro meer waard.

Tijdens het zogeheten Aanmeldmoment, elke werkdag rond 07:00 en 12:00 uur, kunnen luisteraars zich met een druk op de knop in de Qmusic app aanmelden. Elk uur mag een luisteraar een antwoord geven op de radio. Tijdens de SuperRonde om 07:30 uur, mogen  drie luisteraars het achter elkaar proberen.  

Om luisteraars te inspireren om overal goed op te letten, waren op verschillende bijzondere plaatsen in het land geheimzinnige 'personen' geluiden aan het opnemen.

In een fontein in Breda, op een lift bij station Utrecht Centraal en op een sup-board op de Hofvijver in Den Haag.

In Den Haag zorgde dit bij de Hofvijver voor enige onrust toen de figuur voorbij het Torentje van de minister-president vaarde. De Koninklijke Marechaussee sommeerde om de persoon op het sup-board uit het water te halen. Deze mysterieuze persoon bleek, net als op de andere plekken, een goed verklede paspop te zijn die geplaatst is door Qmusic voor de actie Het Geluid.

Naast het spel op de radio kan iedereen nu ook oefenen voor Het Geluid via Google Home, Google Nest, een smartphone of tablet. Door te zeggen 'Hey Google, ik wil praten met Het Geluid van Qmusic', wordt het spel geactiveerd. Dj Kai Merckx presenteert het spel op Google en spelers kunnen de strijd aan gaan met andere Q-luisteraars, of ze kunnen vrienden uitdagen om het spel te spelen.

www.qmusic.nl
www.dpgmedia.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie