Qmusic start met nieuwe ochtendshow
01-09-2017 15:02:00 | Door: | hits: 2492 | Tags:

Maandag start de nieuwe ochtendshow bij Qmusic. In de eerste uitzending is Humberto Tan te gast om te praten over het nieuwe seizoen van RTL Late Night. Presentatrice Evi Hanssen is in de eerste maand naast Mattie Valk en nieuwslezeres Fien Vermeulen een van de vaste stemmen in de ochtendshow. De komende tijd zullen meer veranderingen plaatsvinden.

Valk: "Achter de schermen zijn we bezig met meer vernieuwingen, maar daarover maken we binnenkort meer bekend. We hebben allerlei toffe ideeën die zowel op de radio als in beeld en op social media hoor- en zichtbaar zullen zijn. We blijven de luisteraars bij de show betrekken en er zullen veel vaker gasten langskomen in de studio."

Qmusic gaat met de vernieuwingen inspelen op de behoeften van de luisteraars en zet door waar het ruim vijf jaar geleden mee begon. Destijds startte de zender met een nieuwe manier van radio maken die nu gemeengoed is geworden. Er werd gebroken met de traditionele manier van radio zenden en de luisteraar kreeg een veel belangrijkere stem. Qmusic groeide uit tot de tweede zender van Nederland in de doelgroep 20 – 49 jaar en kende in de afgelopen 60 maanden maar liefst 50 maanden groei. 

www.qmusic.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie