Qmusic verlengt ochtendshow Mattie Valk en Marieke Elsinga tot 10:00 uur
01-04-2020 13:45:00 | Door: David de Jong | hits: 1161 | Tags:

Qmusic zal vanaf maandag 6 april 2020 haar ochtendshow met Mattie Valk en Marieke Elsinga een uur verlengen, namelijk tot 10:00 uur. Dit vanwege de maatregelen rondom het coronavirus.

Recent onderzoek en peilingen tonen aan dat het ritme van de dag onder luisteraars door de huidige situatie wat opschuift. Qmusic zegt het belangrijk te vinden om aan te sluiten op het ritme van de dag van haar luisteraars. Zolang iedereen gevraagd wordt thuis te werken zal dit het geval zijn. In eerste instantie is dat tot en met 28 april 2020.

Marieke Elsinga: "Vanwege het coronavirus merken we dat mensen later inschakelen doordat ze thuiswerken en daardoor nu een groot gedeelte van de show missen. Er is minder woon-werkverkeer, dus de dag start wat later. De ochtendrituelen verplaatsen zich gemiddeld ongeveer een uur."

Mattie Valk: "Uiteraard zijn er wel mensen die naar hun werk gaan, juist de mensen in de cruciale beroepsgroepen. Daarom hebben we besloten dat we we gewoon om 06:00 uur beginnen, maar dat we een uur langer doorgaan."
 
Het Foute Uur, dat normaal gesproken om 09:00 uur begint, zal voortaan om 10:00 uur beginnen, waarna de reguliere programmering ongewijzigd blijft vanaf 11:00 uur.  

www.dpgmedia.nl
www.qmusic.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie