Radio 10 introduceert George Michael Jackson-dag
24-06-2021 17:38:00 | Door: David de Jong | hits: 1241 | Tags:

Vrijdag 25 juni 2021 eert Radio 10 twee muzikale helden tijdens de George Michael Jackson-dag. 25 juni is namelijk zowel de geboortedag van George Michael als de sterfdag van Michael Jackson. Radio 10 brengt daarom op deze dag een muzikale ode aan beide grootheden.

Tijdens George Michael Jackson-dag horen luisteraars van Radio 10 ieder half uur een hit van beide zangers achterelkaar voorbijkomen. Tijdens de ochtendshow Ekdom in de Morgen tussen 06:00 en 10:00 uur wordt er extra aandacht besteed aan deze bijzondere dag. Zo is Alain Clark deze ochtend te gast om zijn nieuwe single Finally te spelen en uiteraard speelt hij ook een cover van de van de zangers. Ook de minimix van Ben Liebrand bevat muziek van beide heren. Luisteraars worden verder de hele dag getrakteerd op verschillende mashups, waarbij de muziek van George Michael en Michael Jackson is samengevoegd en als één geheel te horen zal zijn.

De vijf jaar geleden overleden George Michael en de in 2009 overleden Michael Jackson zijn veel gedraaide artiesten bij Radio 10. Beide grootheden veroveren nog altijd verschillende noteringen in hitlijsten van de zender, waaronder de Top 4000 en de 80s Top 810.  

www.radio10.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie