Radio 10 krijgt avondprogrammering in weekend met Gerard Ekdom, Lindo Duvall en Rob van Someren
10-10-2019 15:28:15 | Door: David de Jong | hits: 1860 | Tags:

Radio 10 krijgt een avondprogrammering op zaterdagen en zondagen. Gerard Ekdom en Lindo Duvall zullen voortaan ook elk weekend te horen zijn bij Radio 10. Lindo Duvall, een pseudoniem voor Lindo van de Vall, is voortaan van 19:00 tot 21:00 uur te horen. Lindo Duvall was van juni 2015 tot april 2017 ook al op Radio 10 te horen, maar verhuisde destijds naar Radio Veronica waar hij ook in het weekend te horen zal blijven.

Gerard Ekdom zal Ekdom's Funky Music Trip presenteren van middernacht tot 02:00 uur in de nachten van zaterdag op zondag. Het programma was tot juni 2018 te horen bij BNNVARA op NPO Radio 2. In het zaterdagnachtprogramma deelt Gerard Ekdom zijn passie voor soulmuziek en disco hits met liefhebbers.
 
De nieuwe weekendprogrammering vervangt non stop muziek op zaterdag- en zondagavond bij Radio 10. Eerder werd bekend gemaakt dat Rob van Someren met De Nacht Wacht op zondagavond te horen zal zijn. Het programma Sven's Classix van Sven van Veen is voortaan van 21:00 tot middernacht te horen op zaterdagavonden Radio 10.

Gerard Ekdom, dj Radio 10: “‘Ekdom’s Funky Music Trip’ is één van mijn muzikale uitlaatkleppen. Op veler verzoek van luisteraars en natuurlijk ook van mijzelf wordt het weer tijd om het weekend in te funken, net zoals ik dat deed voor mijn komst naar Radio 10.”

www.radio10.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie