Radio 10 lanceert vernieuwde website
25-06-2018 12:41:08 | Door: | hits: 2509 | Tags:

Radio 10 heeft de website vernieuwd en zet daarmee een volgende stap in de strategie om de zender verder te laten groeien. Luisteraars van Radio 10 kregen bij de ontwikkeling van deze site een grote rol om zo inzicht te krijgen in de behoeften van de gebruikers.

Verschillende versies van de site werden door hen getest en dat resulteerde in een geheel vernieuwde, gebruikersvriendelijke site met een frisse uitstraling.

De site van Radio 10 is mobile first ontworpen, waardoor deze, naast gebruik via desktop en tablet, vooral ook geschikt is voor gebruik via smartphone. De focus ligt op de player die altijd in beeld en te activeren is, waardoor luisteraars overal kunnen luisteren naar de grootste hits aller tijden. De player is uitgebreid met nog meer trackinformatie zodat nummers die op de radio te horen waren, kunnen worden teruggezocht.

Bezoekers van de site kunnen daarnaast de meest interessante content gemakkelijk vinden. Zo zien zij op de homepage direct het laatste Radio 10-nieuws, zijn de moppen en limericks van Somertijd te beluisteren en is alle informatie over hitlijsten als de Top 4000 en 80's Top 810 in één oogopslag te vinden en lezen. Door het plaatsen van camera's in de onlangs vernieuwde studio kunnen luisteraars over enkele maanden ook live meekijken en op latere momenten de highlights uit de programma's terugkijken en -luisteren.

De uitstraling van de nieuwe site is rustig en overzichtelijk door een nieuwe structuur. Tevens is de site gebruikersvriendelijker en kunnen bezoekers informatie sneller vinden via een vernieuwd menu en sterk verbeterde zoekfunctie.

De site is door Radio 10 ontwikkeld in samenwerking met Hike One en Levi9.

www.radio10.nl
www.hike.one 
www.levi9.com 
www.talparadio.nl
www.talpanetwork.com 


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie