Radio 10 op zondagmiddagen met de 10 Van
15-04-2021 14:52:00 | Door: David de Jong | hits: 1134 | Tags:

Vanaf zondag 25 april 2021 presenteert Lex Gaarthuis wekelijks het programma De 10 Van op Radio 10 van 12:00 tot 13:00.  Iedere zondag stelt hij aan de hand van tien nummers de muzikale biografie van een bekende gast samen. Samen kijken ze terug op mooie jeugdherinneringen, dierbare momenten en grappige verhalen. De eerste gast die aanschuift bij Lex is Linda De Mol. In de weken daarna ontvangt Lex Gaarthuis onder meer acteur Martijn Fischer, presentator Alberto Stegeman en sportjournalist Henry Schut.

Linda de Mol, onderneemster en presentatrice: “Dit is zo leuk om te doen. Ik moest meteen denken aan de Bee Gees en Night Fever. Die dubbel-LP van Saturday Night Fever had iedereen. Ik was zwaar verliefd op John Travolta. Toen ik hem later ontmoette was dat een mega teleurstelling. Hij gaf een slap handje en praatte heel zachtjes en ik vond hem zijig, terwijl ik die machoman Tony uit Saturday Night Fever in mn hoofd had. Deze plaat ga je dus zeker horen zondag.

Lex Gaarthuis, dj bij Radio 10 :,"Muziek brengt zoveel herinneringen naar boven en sommige liedjes zijn onlosmakelijk verbonden met belangrijke momenten of bijzonder verhalen in je leven. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met mijn gasten hun muzikale biografie te schrijven."

www.radio10.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie