Radio 538: Sonne Straal is de Faamnaam 2021
22-10-2021 12:50:00 | Door: David de Jong | hits: 2135 | Tags:

Luisteraars van De Coen en Sander Show hebben Sonne Straal uitgeroepen tot Faamnaam 2021. De Utrechtse studente heeft de opvallendste naam van Nederland en mag zich daarom voegen in het rijtje bij Mette Bus, Mat Ras, Jack Pot, Chris Mus, Kenny Boeijen en Ferry Kuhlman. Ben Boute en Joyce de Roo-Bot eindigden achter Sonne Straal op de tweede en derde plek.

Drie weken geleden startten Coen Swijnenberg en Sander Lantinga voor de zevende keer hun zoektocht op Radio 538 naar de bijzonderste, opvallendste en grappigste naam van Nederland. Ook dit jaar kwamen er weer talloze inzendingen binnen en werd er massaal gestemd. 
 
Sonne Straal was te gast in de 538-studio om de prijs in ontvangst te nemen. Sonne Straal: “Bedankt Nederland, en papa en mama. Ik vond het als kind al heel erg leuk en tot nu toe ervaar ik het ook alleen maar positief.”
 
Sander Lantinga: “Met dit weer verlangen we allemaal naar Sonne Straal. Een perfect moment dus om haar in het zonnetje te zetten en uit te roepen tot Faamnaam 2021! Het kan toch niet anders dan dat Sonne met zo'n naam overal het zonnetje in huis is? Bij ons in de studio in ieder geval wel.”
 
Coen Swijnenberg: “Deze editie gaat de geschiedenisboeken in als beste editie ooit. Nog nooit zijn er zoveel geweldige Faamnamen ingezonden en nog nooit is er zoveel gestemd. Meer dan ooit te voren! En dan een winnares met zon mooie, positieve en opbeurende naam, daar kunnen we alleen maar heel blij mee zijn.”

De top 10 Faamnamen van 2021:
 
1. Sonne Straal
2. Ben Boute
3. Joyce de Roo-Bot
4. Wil Bierman
5. Ron de Bil
6. Bennie Koekoek
7. Bas Sillen
8. Pie Kant
9. Liv Frie
10. Cobie Potappel-Stroop

Foto: Radio 538 (Talpa Network)

www.538.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie