Radio 538-dj's Coen en Sander trekken het land in met EK Tourbus
03-06-2021 18:01:00 | Door: David de Jong | hits: 1459 | Tags:

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga trekken tijdens het EK Voetbal met een tourbus door Nederland. De EK Tourbus wordt telkens op een andere plek geparkeerd. Van de Johan Cruijff ArenA tot de achtertuin van een vriend van de show. Vanuit de oranje gekleurde bus presenteren zij tussen 16:00 en 19:00 uur De Coen & Sander Show en ontvangen ze verschillende gasten en artiesten.

Coen Swijnenberg: “We hebben er lang op moeten wachten, maar nu staat het EK voetbal dan toch echt voor de deur. Hoewel er ook alweer wat publiek in het stadion aanwezig mag zijn, zal het overgrote deel van de supporters de wedstrijden vanuit huis bekijken. Samen met onze luisteraars gaan we met de EK Tourbus voor een echte teamprestatie en hopen we de Oranjekoorts in Nederlandse huiskamers nog verder te laten stijgen.”
 
Sander Lantinga: “Eindelijk, we mogen onze mooiste oranje outfit weer uit de kast trekken en vormen samen het Oranjelegioen. Maar.. we doen dit natuurlijk niet alleen. We bezoeken iedere dag minimaal één bijzondere, opvallende of toffe plek vanwaar we uitzending gaan maken. Uiteraard ontvangen we ook vrienden van de show in de bus en zorgen we voor bijzonder EK-optredens vanuit onze bus. Waar de EK Tourbus strandt is nog onbekend: alles is mogelijk in het voetbal.”

Ook andere programma’s op Radio 538 besteden aandacht aan het EK Voetbal. Luisteraars maken dagelijks kans op tickets voor de groepswedstrijden van het Nederlands elftal, aangeboden door Hisense. Daarnaast nemen de djs van 538 het tegen elkaar en tegen luisteraars op in hun eigen 538 EK-pool in de KNVB Oranje-app.


 
Op zondag 13 juni 2021 is er een extra editie van De Coen & Sander Show tussen 16:00 en 19:00 uur.

www.talpanetwork.com
www.538.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie