Radio 538 en KNVB verlengen contract
26-03-2021 16:19:00 | Door: David de Jong | hits: 1827 | Tags:

Ook de komende seizoenen is Radio 538 mediapartner van de KNVB en blijft daarmee de exclusieve radiopartner. Dit werd bekendgemaakt in een gesprek met bondscoach Frank de Boer in De 538 Ochtendshow met Frank Dane. Luisteraars van Radio 538 maken, wanneer het weer kan, kans op kaarten voor alle thuiswedstrijden van het Nederlands elftal. Daarnaast trekken de KNVB en Radio 538 samen op in het creëren van exclusieve content.

Luisteraars konden de afgelopen jaren niet alleen kaarten winnen, maar bijvoorbeeld ook een compleet verzorgde reis naar het WK voetbal in Zuid-Afrika of met een speciale 538-bus naar een WK wedstrijd van de Oranjeleeuwinnen in Frankrijk. Tevens bouwde 538 verschillende feestjes in de Oranje fanzones tijdens EKs en WKs en waren er verschillende activaties tijdens de open dag van de KNVB in Zeist.
 
Coco Hermans, Radio Director 538 bij Talpa Network: “Voetbal brengt mensen samen en verbindt. Daarom past de KNVB ook zo goed bij 538. We zijn trots dat we onze jarenlange samenwerking met de KNVB hebben verlengd en ook tijdens dit EK het Oranjegevoel met onze luisteraars kunnen delen.”

Jean Paul Decossaux
, directeur commercie KNVB: “Al sinds 2005 is Radio 538 officieel partner van de KNVB. Vanwege corona zijn het nog lastige tijden voor het voetbal en de voetbalfans, dus het is mooi om te zien dat de betrokkenheid van 538 nooit weg is geweest. Belangrijk ook nu is om de voetbalfans via alle mogelijke kanalen te blijven bereiken en betrekken. Samen met 538 kunnen we dat uitstekend bewerkstelligen.”

www.538.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie