Radio 538 opent telefoonlijn met Peter Heerschop
20-03-2020 14:51:39 | Door: David de Jong | hits: 1952 | Tags:

Peter Heerschop gaat vanaf maandag 23 maart 2020 iedere ochtend verhalen van luisteraars verzamelen en brengen in De 538 Ochtendshow met Frank Dane. De cabaretier en schrijver kruipt iedere werkdag om 08:00 uur achter de telefoon om verhalen van luisteraars aan te horen en brengt deze om 09:45 uur in de ochtendshow. Peter Heerschop en 538-dj Frank Dane zijn het initiatief gestart om een luisterend oor te bieden en met alle Nederlanders te kunnen delen wat er in het land gebeurt.

Peter Heerschop: "Ik wil iets doen. Er gebeuren in het land zoveel goede dingen. Daarom kom ik vanaf aanstaande maandag iedere ochtend naar de 538-studio om het gesprek aan te gaan met de luisteraars. Om het bijvoorbeeld te hebben over de mooie ideeën voor initiatieven die ze hebben of gewoon even om te delen waar ze mee zitten of juist vrolijk van worden. Ik ga daar dan iedere dag een samenvatting van geven op de radio. Ik wil dit met elkaar meemaken. Verdriet of vrolijkheid, als het elkaar maar troost geeft."


Peter Heerschop is iedere vrijdagochtend te gast in De 538 Ochtendshow met Frank Dane met zijn column De Week van Peter. Vanaf maandag 23 maart 2020 zal hij dagelijks aanschuiven.

www.538.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie