Radio Veronica komt met Carstens Café en themakanaal Veronica Alternative aangescherpt
09-07-2021 14:14:00 | Door: David de Jong | hits: 1544 | Tags:

Radio Veronica start met het programma Carstens Café. Dit programma zal voortaan van vrijdag- op zaterdagnacht van 00:00 tot 02:00 uur te horen zijn. Ook heeft Talpa Network de themazender Veronica Alternative XL aangescherpt, waarbij de naam gewijzigd wordt in Veronica Alternative.

Carsten van Dijk, dj bij Radio Veronica: "Programma's met café in de titel hebben zich al bewezen op Radio Veronica, dus ik dacht: laten we dat weer leven inblazen. Het wordt een lekker luchtig nachtprogramma om een biertje bij te drinken, met ruimte voor livemuziek van (jong) talent. Heel veel zin om zelf een programma te maken bij het station waar ik al jaren met veel liefde werk."

Het themakanaal Veronica Alternative XL is opnieuw vormgegeven, waarbij voortaan de naam Veronica Alternative wordt gebruikt. Daar is alleen alternatieve muziek te horen, waarbij de playlist voortaan in handen ligt van zendermanager Rob Stenders.

Rob Stenders: "Vanaf nu is er een mooie stream voor alle liefhebbers van alternatieve muziek. Ik ben even flink in m'n kast gedoken voor het beste spul vanaf ongeveer 1979 tot de fijne muziek van nu. Wat moet ik er verder over zeggen: lekker!"

Rob Stenders was zelf al actief met de themakanalen XXL Stenders, KX Classics en The Edge die bij JUKE te horen zijn. De bedoeling is dat het themakanaal binnenkort jingles krijgt waarbij de gewijzigde naam is doorgevoerd.

Het themakanaal is onder meer via de website, JUKE en Veronica-app te beluisteren.

Foto: Ben Houdijk

www.radioveronica.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie