Radio Veronica met Snipperhit vanaf 8 februari 2021
05-02-2021 16:48:00 | Door: David de Jong | hits: 1315 | Tags:

Radio Veronica komt opnieuw met het spel de Snipperhit. Van 8 tot en met 26 februari 2021 zullen op werkdagen 60 hits door de versnipperaar gaan. In ieder programma introduceren de dj's een andere Snipperhit en de jackpot wordt bepaald door een prijzenrad, waardoor luisteraars direct kans maken op een bedrag van maximaal 2500 euro.

Zodra luisteraars in de uitzending komen, geeft de dj een slinger aan een Snipperhit-rad waarmee de jackpot wordt bepaald. Vervolgens gaat een hit door de versnipperaar, waarna het aan de luisteraar is om de titel en bijhorende artiest te raden. Veronica-hits als Viva La Vida van Coldplay, Paradise City van Guns N' Roses en Blinding Lights van The Weeknd zijn bij velen bekend, maar herkennen luisteraars deze grote hits ook nog zodra ze in de versnipperaar zijn geweest en er een kort fragment te horen zal zijn?

De winnaar krijgt het bijhorende geldbedrag. Indien de luisteraar de hit niet herkent, mogen andere luisteraars een poging wagen. Als na drie kandidaten de Snipperhit niet geraden is, vervalt de opgave en wordt in het eerstvolgende programma een nieuwe opgave geïntroduceerd. Meespelen kan via de rode button in de Radio Veronica-app.

www.radioveronica.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie