Radio Veronica vanaf 28 juni 2021 muzikale vrijplaats
21-06-2021 14:27:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1563 | Tags:

Onder leiding van zendermanager Rob Stenders transformeert Radio Veronica op 28 juni 2021 tot een vrijplaats voor muziekliefhebbers. Met een programmering waarin zowel onbekende als bekende dj’s te horen zijn en een uitgebreide muziekdatabase kiest de zender voor een koers waarbij luisteraars de volle breedte en diepte van zes decennia popmuziek kunnen verwachten. Van de jaren '60 tot nu.

Rob Stenders: “WE. LOVE. MUSIC. Het is misschien een beetje een hol begrip, want wie houdt er nou niet van muziek?! Toch zijn er veel mensen voor wie muziek in alle opzichten meer betekent dan een achtergrondbehangetje. Voor wie muziek een vast belangrijk ritueel is in het dagelijks leven. Zo'n geschiedenis heeft Veronica ook. Die liefde voor muziek is dus wederzijds. Veronica wordt een vrijplaats voor de mensen met dat speciale muziekgevoel.”

De Bonanza

Vanaf 28 juni 2021 is De Bonanza van maandag tot en met vrijdag met Rob Stenders en Caroline Brouwer terug op de radio. Luisteraars kunnen elke werkdag van 14:00 uur tot 16:00 uur bepalen welke muziek er op Radio Veronica wordt gedraaid. Zij kunnen hun favoriete platen aanvragen via de gratis Veronica-app en hebben daarmee de playlist van het programma in handen.

Programmering

De werkdag begint met de Veronica Inside Ochtendshow met Wilfred Genee, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen. Op vrijdag blijft Jan Joost van Gangelen te horen in plaats van Wilfred Genee. Ook de Veronica Middagshow met Tim Klijn, Celine Huijsmans en Henk Blok blijft te horen. Martijn Muijs verhuist van de avond naar de dag en Marisa Heutink van het weekend naar de doordeweekse avond. Nieuw in de programmering zijn Sander Schrik, Fred Siebelink, Ed Struijlaart, Danny Vera, Ronald Giphart, Femke van der Veen, Jordi Mulderij, Arjan Snijders en Bas van Teylingen.

Vormgeving

Radio Veronica zal eveneens een vernieuwde audiovormgeving introduceren met uur-openers, sweepers en jingles. Daarmee wil Talpa Network de pay-ff WE. LOVE. MUSIC onderstrepen en deze sluit aan met instrumenten en koortjes bij het format van de zender. Naast Tim Klijn zijn ook Veronica-dj's Marisa Heutink en Dennis Ruyer te horen als station-voices.

Radio Veronica zal in de loop van 2022 als onderdeel van Talpa Network deel uitmaken van RTL Nederland.

www.radioveronica.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie