RadioCorp benoemt Martijn Zuurveen tot Radio Director
08-07-2020 14:53:00 | Door: David de Jong | hits: 1907 | Tags:

RadioCorp, media-exploitant van de radiostations SLAM! en 100% NL, heeft Martijn Zuurveen aangesteld als Radio Director. Carlo de Boer en Herbert Visser blijven de (statutaire) directie vormen van RadioCorp en zijn samen met Karl von Habsburg de eigenaren van RadioCorp.

Martijn Zuurveen was de afgelopen twee jaar al eindverantwoordelijk voor de programmering van 100% NL. Sinds januari 2020 vervulde hij deze rol tevens ad interim voor Slam! na het vertrek van Anton van Lieshout. In de nieuwe rol van Radio Director is hij eindverantwoordelijk voor alle audiocontent van beide radiozenders evenals de programmering van de tv-stations SLAM!TV en 100% NL TV.
 
Martijn Zuurveen: "Echt te gek dat ik verder mag blijven bouwen aan deze mooie mediamerken! Juist doordat de stations en doelgroepen zo verschillen van elkaar, zijn de mogelijkheden eindeloos. Er liggen nog veel mooie kansen voor beide zenders, dat zien we aan de forse stijging in onze luistercijfers de afgelopen maanden. Ik zie het al een fantastische uitdaging om deze kansen aan te pakken, met natuurlijk als doel mooie luistercijfers."
 
Martijn Zuurveen brengt een uitgebreide expertise met zich mee, hij deed ervaring op in alle facetten van het radiovak. Zo werkte hij als dj, producer, sidekick, coach, regisseur en eindredacteur. Deze rollen vervulde hij bij diverse Nederlandse radiostations, waaronder de afgelopen twee jaar fulltime bij 100% NL en in de laatste maanden tevens ad interim bij Slam!

www.100p.nl
www.slam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie