Radioprogramma over series, documentaires en films op GoodLIFE Radio
03-02-2021 12:28:00 | Door: David de Jong | hits: 1081 | Tags:

Lifestylezender GoodLIFE Radio zal vanaf vrijdagavond 5 februari 2021 het programma Wat Flix Je Me Nu uitzenden. In dit programma worden streamingtips van series, documentaires en films voor in het weekend besproken. Het programma is daarmee voortaan wekelijks en breder beschikbaar dan alleen als podcast.

Heleen de Geest
, Ferry van Beek, Sander Kerklaan en Guidinc.-expert Irma Tomas bespreken wekelijks films, series en documentaires die te zien zijn op streamingdiensten als Netflix, Videoland en Disney+.

Het radioprogramma brengt meningen, boeiende discussies, praktische kijktips en in elke uitzending een BN’er (Bekende Netflixer) over wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt. In de eerste uitzending op GoodLIFE Radio is Sabine Wendel te gast, beter bekend als Sabine uit Big Brother. Ze bracht onlangs het boek Big Sister uit.

Ferry van Beek, programmamaker: “Waanzinnig leuk om Sabine Wendel als gast te hebben. Niet alleen kan zij ons als ervaringsdeskundige vertellen wat je moet kijken als je in quarantaine zit, ze is ook deelneemster geweest aan de moeder aller realityshows. We zijn dan ook benieuwd of dit genre op haar bingelijstje staat.”

Wat Flix Je Me Nu startte op 28 april 2020 als tweewekelijkse podcast via bekende podcastkanalen als Breaker, Google Podcasts, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic en Spotify. Het programma, dat in samenwerking met Guidinc wordt gemaakt, is bij GoodLIFE Radio wekelijks te horen op vrijdagavonden van 18:00 tot 19:00 uur.  

www.watflixjemenu.nl
www.goodliferadio.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie