Radiostation SLAM! presenteert aangescherpt merkverhaal
15-08-2022 12:19:00 | Door: Lieselot Berentzen | hits: 4621 | Tags:

SLAM! presenteert een aangescherpt merkverhaal, op de radiozender met een gewijzigde programmering en vernieuwde audiovormgeving, op de eigen social media kanalen, in het land tijdens festivals en events.

Ook is dit terug te zien in de Boost Your Life brand campagne, die de doelgroep aanzet om samen met SLAM! het leven te boosten. Deze campagne wordt uitgerold op tv, online, social, print en out-of-home.

SLAM! boost het leven

De radiozender gaat de gedachte SLAM! boost het leven benadrukken, met de pop en dance muziekmix, content, acties en met deze campagne. De eerste helft van 2022 was het beste eerste halfjaar ooit voor SLAM!. In de meest recente meting realiseerde het station een marktaandeel van 3,7 procent in de doelgroep 20 tot 49 jaar. SLAM! telt een miljoen abonnees op YouTube en tientallen miljoenen weergaven op TikTok en Instagram.

Chiel de Leeuw, Marketing Director SLAM!: "Alles draait bij SLAM! om positieve energie. Dat is voor ons vanzelfsprekend en dat moeten we ons publiek dan natuurlijk ook heel expliciet vertellen. We hebben de afgelopen tijd gebruikt om het verhaal van SLAM! aan te scherpen. We zijn famous for onze uptempo muziekmix, daar zijn we groot mee geworden. We haten saaiheid en hebben een hekel aan heilige huisjes. We willen alles uit het leven halen, we zoeken de rand op, willen dansen, sjansen. SLAM! is niet te stoppen. Dit alles brengen we nu samen in Boost Your Life. Dat weten onze fans al lang en met de Boost Your Life brand campagne gaan we nu ook de rest van Nederland veroveren."
 

Boost Your Life brand campagne

Om de Boost Your Life campagne te vieren is het dagelijkse lunchprogramma Housuh in de Pauzuh in de week van 15 tot 19 augustus 24 uur per dag te horen. Housuh in de Pauzuh XL neemt de luisteraar mee op een trip down memory lane, waarbij de playlist alle kanten op gaat: van clubknallers uit de 00's, naar hiphopbangers uit de 90's, dikke hits van nu, maar ook typische guilty pleasures en zomerhits. 
 

 
Credits:
 
Concept & strategie: The Stardusters | Creatie: RadioCorp Creative HUB | Fotografie: Martymarn | Audiovormgeving: PURE Jingles