Remote Working in Progress van start op New Business Radio
15-12-2021 09:56:06 | Door: Saskia van Weert | hits: 1299 | Tags:

New Business Radio start op woensdag 15 december met het maandelijkse radioprogramma Remote Working in Progress. Het programma staat geheel in het teken van het hybride werken.

In het programma draait het uiteraard om hybride werken, maar ook worden persoonlijke visies en ervaringen gedeeld. Iedere maand schuiven toonaangevende gasten aan om de actuele situatie omtrent het hybride werken te delen. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat speelt er, wat gaat er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business en het hybride werken er in de toekomst uit?

Remote Working in Progress wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Remote Working Summit. Het programma wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en co-host Mike Stern.

Kennis delen

Mike Stern, partner Remote Working Summit: “Met een vernieuwde opzet van de summit gaan we met actualiteiten korter op de bal spelen. Ik kijk uit naar de voortzetting van de samenwerking met New Business Radio en alle relevante kennis rondom het hybride werken vanuit onze experts met de luisteraars te delen!" 

De eerste uitzending is op woensdag 15 december tussen 17:00 en 18:00 uur op New Business Radio. Te gast zijn Remco de Kramer (Product Marketing Manager Modern Work bij Microsoft) en Sebastiaan Hoogstadt (Sales Director Benelux bij Poly).

De uitzendingen zijn naderhand terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

www.newbusinessradio.nl
www.ypca.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie