Robbie Williams opent Sky Radio The Christmas Station
25-11-2019 12:23:50 | Door: | hits: 2105 | Tags:

De kersthits knallen weer uit de speakers bij Sky Radio 101FM. Robbie Williams gaf in het bijzijn van Sky Radio’s eigen kerstman, het officiële startsein voor het kerstseizoen. Met een druk op de knop doopte de zanger het non-stop muziekstation om tot The Christmas Station. Kerstfans kunnen weer luisteren naar enkele kerstsongs per uur. Naarmate de feestdagen dichterbij komen, wordt het aantal kerstnummers opgebouwd tot op 6 december 2019 het muziekstation geheel overgaat op non-stop kerstmuziek.

Uunco Cerfontaine, radiodirecteur van Sky Radio: "Het is fantastisch dat Robbie Williams het kerstseizoen op Sky officieel heeft geopend. Kerst is de leukste tijd van het jaar en vanaf nu komt er weer sneeuw uit je speakers met de beste kersthits non-stop op Sky Radio.”

Luisteraars die nu al de hele dag willen genieten van kerstmuziek, kunnen terecht bij Sky Radio Christmas, het onlineradiostation met non-stop de kersthits. Sky Radio Christmas is overal te ontvangen op DAB+, Skyradio.nl en via de gratis Sky-app.

www.skyradio.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie